Over SamSam

Kapsalon SamSam vind je aan de Hoofdstraat in het oude deel van Leiderdorp, vlakbij de Leiderdorpse brug en tegenover de Dorpskerk. Het team van SamSam is klein en bestaat uit de twee zeer ervaren kapsters Irma en Petra. Ben je op zoek naar een no-nonsens kapper waar de mening van de klant zeer belangrijk gevonden wordt? Dan ben je bij SamSam aan het juiste adres.

Klant staat centraal
Bij SamSam staat de klant centraal! In onze salon die rust en warmte uitstraalt, streven wij ernaar om je als klant alle tijd en aandacht te geven die nodig is om je persoonlijke uitstraling te versterken. Een belangrijk uitgangspunt van SamSam is een respectvolle en vakkundige werkomgeving voor mens en milieu met een zeer persoonlijke toon. Wij vinden het fijn als de klant zich thuis voelt en gemakkelijk de weg naar onze salon weet te vinden.

Makkelijk afspraken maken
Een afspraak bij SamSam kan uiteraard gewoon telefonisch gemaakt worden, maar wat nog veel handiger is: je kunt je afspraak online zelf maken! Met één handige klik kom je in onze agenda en zie je wanneer er nog een plekje voor je vrij is.

Producten
Bij SamSam werken we uitsluitend met professionele, kwalitatief hoogwaardige producten zoals Revlon en Vitality’s en Maria Nila. Als laatste is daar het prachtige merk Indola aan toegevoegd. Een groot aantal producten kun je ook voor thuisgebruik bij ons in de salon kopen.